Avanade implements integrated Microsoft Dynamics AX ERP solutions top banner

Een heldere kijk op
de toekomst van uw bedrijf

Avanade ERP

Een volledig en integraal overzicht over uw organisatie met onbegrensde mogelijkheden

microsoft dynamics logo

Door gebruik te maken van de website gaat u ermee akkoord dat we cookies op uw apparaat plaatsen. Zie ons privacybeleid voor details.

Professional Services image

Professional Services

Groothandel en distributie image

Groothandel en distributie

Energie en nutsbedrijven image

Energie en nutsbedrijven

Detailhandel image

Detailhandel

Retail connected store image

Retail connected store

Juridisch en legal image

Juridisch en legal

Bouw image

Bouw

Gezondheidszorg image

Gezondheidszorg

 
 
Meer informatie ontvangen over onze oplossingen?
AX video Verkrijg meer inzicht in uw onderneming met Microsoft Dynamics AX AX video Laat uw onderneming wereldwijd groeien met Microsoft Dynamics AX

Uw organisatie heeft een ERP-systeem nodig die bedrijfsprocessen stroomlijnt en uw helpt groeien.

Avanade helpt hierbij.Wij weten dat het van essentieel belang is dat u een duidelijk overzicht heeft over alle aspecten van uw bedrijf. Onze Microsoft Dynamics AX-oplossingen zijn precies wat u nodig heeft om dit overzicht te behouden en snel en doeltreffend de juiste zakelijke beslissingen te kunnen nemen.


Microsoft Dynamics AX, het platform waarop alle Avanade-oplossingen gebaseerd zijn, is een van 's werelds meest toonaangevende ERP-systemen.

Wij passen het zo voor u aan dat het volledig afgestemd is op uw behoeften, of u nu op zoek bent naar een kant-en-klare sectorspecifieke ERP-oplossing of naar een geïntegreerd ERP-platform on site of in de cloud.


Avanade opent voor u een wereld van mogelijkheden dankzij één allesomvattende blik op heel uw organisatie. Zo helpen wij u uw organisatie te leiden en te doen groeien op de meest rendabele en doeltreffende manier.

 
Waarom Avanade
 why 1
 why 2
 why 3
 why 4
 why 5
 
  • Onze expertise en wereldwijd netwerk van 20.000 professionals in meer dan 20 landen stellen ons in staat om grote en complexe internationale projecten met succes te voltooien.
  • Als dochter van Accenture en Microsoft werkt Avanade vanuit het hart van de sector waardoor we deze beter dan wie ook kennen en altijd als eerste baanbrekende, nieuwe technologieën kunnen toepassen.
  • Al onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsofttechnologie en biedt de flexibiliteit om bij maatwerk de implementatierisico’s en –kosten te beperken.
  • Dankzij ons applicatiebeheer met support op lange termijn haalt u optimaal rendement uit uw ERP-oplossing en bieden wij tevens best-practices uit de industrie aan.
  • Tegelijkertijd blijven we innoveren op het gebied van cloud en two-tier ERP.
lees meer
Onze klanten aan het woord

Microsoft Dynamics AX in combinatie met Avanade’s oplossing voor de juridische sector, stelt ons in staat om ons bedrijf op een meer doeltreffende manier te runnen.

David McLaughlin, Financieel Directeur, Simmons & Simmons
simmons & simmons logo

Simmons & Simmons, een van de top 20 advocatenkantoren uit het Verenigd Koninkrijk, vervangt zijn huidige systemen voor praktijkbeheer en HR door Microsoft® Dynamics™ AX 2012, gecombineerd met de specifiek voor de juridische sector ontwikkelde applicatie van Avanade.

Case study lezen

Avanade heeft ook kennis van de lokale markten. Daarom konden we, ondanks enkele aanpassingen die nodig waren om te voldoen aan de plaatselijke wettelijke vereisten, het systeem snel in alle landen implementeren.

Mark Desmaele Business & Data Processes Manager bij Azelis
azelis logo

Azelis, een toonaangevende pan-Europese verdeler van gespecialiseerde chemicaliën, stroomlijnt zijn processen met een standaard ERP-pakket.

Case study lezen
 
 

Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden - Ethische bedrijfscode
©2014 Avanade Inc. Alle rechten voorbehouden. De naam Avanade en het logo zijn gedeponeerde handelsmerken in de VS en andere landen. Andere merk- en productnamen zijn mogelijks het handelsmerk van hun respectieve eigenaars.

Avanade verbindt zich ertoe uw informatie te beschermen. Uw informatie zal gebruikt worden in overeenstemming met de toepasselijke wetten op de privacy, ons intern beleid en ons privacybeleid en zal op een veilige manier bewaard worden. Avanade deelt uw persoonlijke informatie niet met derden, tenzij om de evenementen of onderdelen te beheren waarvoor u zich registreert. Door deze site te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat we cookies op uw apparaat plaatsen. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie.